IT-service med gedigen kompetens, kontinuerligt hög ambitionsnivå och blixtsnabb återkoppling.


 

Om vår organisation
Vi är en komplett tjänsteleverantör för den moderna organisationens samlade teknikbehov. Teknisk infrastruktur utgör idag ryggraden i de flesta organisationers affärsverksamheter där opålitliga och/eller föråldrade system påverkar negativt vilket utgör en onödig riskexponering både för organisationen samt dess kunder. Vi erbjuder gedigen skräddarsydd kompetens, vilken kostnadseffektivt tillgodoser den individuella organisationens behov och önskemål, så väl lokalt som globalt.

 

Målsättning – Alltid med er verksamhets bästa i fokus
Vi arbetar ständigt till att alltid vara det självklara valet när det gäller våra affärsområden. Detta uppnår vi med snabba, flexibla och kreativa medarbetare, en hög kunskaps- ambitionsnivå i samverkan med en flexibilitet och blixtsnabb återkoppling i varje stund i varje moment.

 


 

”BÄST I TEST”
Begreppet har präglats av våra mycket kompetenta kunder samt samarbetspartners vilket väl belyser vår position.

GODDATA.se - Bäst i test!

 

Raka och tydliga åtgärder i alla lägen
Våra kunder ger oss kontinuerligt mycket gott betyg vilket vi värderar mycket högt, denna kundnöjdhet sporrar oss till att ständigt utvecklas till att alltid levererar än bättre tjänster och produkter under snabbast möjliga tidsram. Hos oss gäller alltid transparenta underlag utan ”snårigheter” och obehagliga överraskningar.

–  Kontakta oss redan i dag så berätta vi gärna hur vi kan hjälpa även er till en mycket god investering.
                                                                                                         CUSTOMERCARE@GODDATA.SE

 

Tydliga åtgärder i alla lägen

Vi tillhandahåller alltid ett genuint helhetskoncept med hög kompetens och ambitionsnivå, allt väl paketerat med en rak prissättning utan snåriga avtal eller andra dolda avgifter.

 

Serviceavtal vilka präglas av snabbhet och kompetens
Vi hanterar er totala IT-miljö vilken integreras till ett effektivt verktyg för ökad lönsamhet. Ni lär känna en personlig tekniker med ansvar för er personal och totala organisation, en tekniker som väl känner er teknik och förstår era behov och önskemål. Vår personliga kundservice i samverkan med korrekta snabba och inte minst kostnadseffektiva åtgärder är en del av förklaringen till vår exceptionella kundnöjdhet, vilket har givit form för uttrycket ”BÄST I TEST”.

 

 

100 % investering!
Nu kan ni äntligen fokusera till 100 % på er kärnverksamhet för att driva affärsidén till att bli den succé den förtjänar att bli.

 

Privatkund
Ni kan som privatperson tryggt och säkert ta del av samtliga tjänster.
Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

 

Hjärtligt välkommen som kund!

 

GODDATA.se
/Personalen

 

GODDATA - IT-service / IT-support

Jourtelefon: 070-767 22 44

CUSTOMERCARE@GODDATA.SE